Vehnärouhe

← Takaisin tuotteisiin

Vehnärouhe


Vehnärouhe valmistetaan rouhimalla jyvän uloimmaisia kerroksia. Vehnärouhetta voi käyttää sämpylä- ja leipätaikinoissa, piirakkapohjissa ja -täytteissä, leivityksessä ja murekemassoissa antamassa rouheista rakennetta, puruvastusta ja pehmeää makua. Kun käytät vehnärouhetta sämpylä- tai leipätaikinassa, rouheen osuus on noin 30% jauhomäärästä.

Vehnärouheesta voi valmistaa myös herkullisen tuorepuuron tai sitä voi lisätä smoothien joukkoon. Vehnärouhe on täysjyvätuote ja sen kuitupitoisuus  noin 10 g kuitua 100 grammaa kohden.

Runsaskuituinen.
Ravintokuidun viitteellinen päiväsaanti aikuisilla on noin 25 g päivässä.

Säilyvyys: 12 kk

Ravintosisältö

Keskimäärin 100 g sisältää:
Energiapitoisuus 1239 kJ / 296 kcal
Proteiinia 110,6 g
Hiilihydraatteja 72 g
josta sokereita 2,6 g
Ravintokuitua 9,9 g
Rasvaa 2,2 g
josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0,4 g
Suolaa 0,005 g

Ainesosat

100% suomalaista vehnää