Ohratärkkelys

Ohratärkkelys on kotimaisesta ohrasta valmistettua tärkkelystä. Se sopii hyvin keittojen, kastikkeiden ja kiisseleiden suurustamiseen. Kun käytät ohratärkkelystä suurustamiseen, saat aikaan pehmeän ja miellyttävästi lohkeavan rakenteen sekä täyteläisen maun. Käyttö leivonnassa Ohratärkkelyksellä voi korvata osan vehnäjauhoista. Pieni ohratärkkelyslisä tekee leivonnaisista meheviä, kuohkeita ja mureita. Pelkästä ohratärkkelyksestä voi leipoa mm. kääretorttuja, pikkuleipiä ja jopa kuivakakkuja. Käyttö jauheliharuuissa […]

Read More…

Ohraryyni

Rikottu ohraryyni on valmistettu 100% suomalaisesta ohrasta rouhien ryyni tavallista pienemmäksi. Se kypsyy 15 minuutissa ainutlaatuisen rikkomismenetelmän ansiosta. Rikottua ohraryyniä voi käyttää puuroihin, laatikoihin, leivontaan (esim. pasteijat, karjalanpiirakat, sämpylät, rieskat) sekä leipäkoneeseen. Säilyvyys: 12 kk […]

Read More…

Ruisrouhe

Ruisrouhe on täysjyvätuote, joten se on kuitupitoisuudeltaan erittäin korkea (13,6 %). Soveltuu: puuroihin, leivontaan (esim. sämpylät ja leivät), leipäkoneeseen, leivityksiin sekä murekemassoihin. Erinomainen myös tuorepuuroihin. Säilyvyys: 12 kk […]

Read More…

Ruislese

Ruislese on rukiin jyvän uloin kerros (lesekerros). Lesekerros sisältää eniten kuitua sekä ravinto- ja suoja-aineita. Ruisleseen kuitupitoisuus on erittäin korkea (39 %) Voit käyttää sitä jogurteissa ja viileissä, leivonnassa, puuroissa sekä ruuanlaitossa. […]

Read More…

Vehnälese

Vehnälese on vehnän jyvän uloin kerros (lesekerros). Lesekerros sisältää eniten kuitua sekä ravinto- ja suoja-aineita. Vehnäleseen kuitupitoisuus on korkea (37,5 %). Voit käyttää jogurteissa ja viileissä, leivonnassa, puuroissa sekä ruuanlaitossa. […]

Read More…

Herkkutalkkunajauho

Taivalkosken myllyn Herkkutalkkuna-jauho on valmis vatsaystävällinen ja kuitupitoinen aamu- ja välipalaruoka. Sitä on syöty perinteisesti viilin tai piimän kanssa, mutta se sopii erinomaisesti myös jogurttiin sekä erilaisiin kerma-, rahka- ja maitopohjaisiin jälkiruokiin sekä leivontaan. Herkkutalkkuna-jauhoa voidaan käyttää sellaisenaan esimerkiksi piimän, jogurtin ja viilin lisukkeena. Herkkutalkkuna-jauho on myös luonnollinen raaka-aine leivontaan. Vaihtamalla osan jauhoista talkkunaan, saat  helposti […]

Read More…

TalkMURU

TalkMURU on talkkunajauhosta valmistettu makeuttamaton kokojyvämuro. Raaka-aineina ovat suomalainen kaura, ohra ja ruis. TalkMURU on terveydestään ja painostaan huolehtivalle erinomainen valinta. Kuitupitoisuutensa ansiosta TalkMURU on erityisesti kuntoilijoiden suosiossa. TalkMURUssa on suhteellisesti ottaen enemmän kuitua kuin puurossa tai näkkileivässä ja siitä saat energiaa ja hyvää oloa, jolla jaksat pitkään! TalkMURU löytyy hyvin varustelluista liikkeistä kautta maan. […]

Read More…